Bli månadsgivare

Apassionata

I lördags var jag och mamma på Malmö Arena och såg Apassionata. Syrran och pappa var på cykeltävling så vi passade på att göra något bara vi två. 
 
Kan bara säga WOW! Helt fantastisk show! Gåshud och skimrande ögon hela showen igenom för min del. Vad de hästarna och männsiskorna gjorde tillsammans var helt magiskt! 
Otroligt fina hästar (och en åsna) av alla former, färger och storlekar. Från små Shetlansponnyer (tror det var det iallafall) till Shire. Underbart fina uppvisningar av alla sorter, tömkörning, frihetsdressyr, dressyr och trickridning tillsammans med vacker musik. Ska absolut ses igen! Ingen tvekan om saken!

Ridningen i onsdags

I onsdags på ridningen hoppade vi lite gymnastikövningar. Red Majken som vanligt. Hon var lite pigg och gasade på rätt rejält över hindren, så det gick inte superbra, men ändå helt ok. Avslutade med att skritta ut en tur och då gick hon snällt och avslappnat. Stannade sen och käkade tårta då Bea fyllde år. Mysigt :). Tog sen moppen hem sådär tjugo i nio i halvmörkret.
 
 

Framtiden

Händer inte så mycket idag. Har snart film och tv-produktion och då ska vi se på slutprodukten av ett arbete vi jobbat på ett tag. 

Tänkte skriva lite vad för yrken jag kan tänka mig att ha i framtiden. 
• Manusförfattare, älskar att skriva och vill jobba med tv/film.
• Andra kul filmyrken, har väl inte direkt något speciellt jag satsar på då jag egentligen inte har så stor koll på vad det finns för yrken. Dock inte kameransvarig då jag har ett uselt öga för fokus. 
• Hovslagare. Lite udda kanske men det verkar vara ett intressant yrke. 
• Travtränare. Kanske inte på heltid, men hade ändå varit kul att ha nån häst i träning och köra/rida lopp.
• Hästskötare. Dock endast under en kortare tid, typ max ett år. Slitigt är det, men jag är en sådan person som måste ha saker att göra hela tiden.