Bli månadsgivare

Sportlov

Just nu har jag sportlov vilket är superskönt. Bara tar det lugnt och hänger i stallet. I måndags red jag Lelle, samma sak i tisdags och igår red jag ut en kort sväng på Mulle. Idag gick jag upp klockan sju och tog bussen till Lund för att möta upp syrran då hon hade varit hos läkaren på morgonen. På centralen gick vi in på Subway och köpte med oss lunch hem och sen åkte vi hem igen. Väl hemma åt vi den supergoda lunchen vi köpt och sen har vi bara slappat resten av dagen, dock var vi ute och gick en lång sväng med hundarna nu efter middagen, så helt nedslappade är vi inte.

Har också nu under lovet nördat tv serien Marvel's Agent Carter. Såg första avsnittet för nån vecka sen men blev aldrig att jag kollade på resten, men nu har jag kollat ifatt så nu väntar jag med stor förväntan på nästa veckas avsnitt (som dessvärre är säsongsavslutningen... och det ser inte så ljust ut för en tredje säsong...). Är helt galen i serien, den är så sjukt bra skriven och skådespelarna är superbra.

"The first season of this action-adventure series follows Peggy Carter (Hayley Atwell) as she returns to work at Strategic Scientific Reserve after World War II. Upon her return, SSR begins investigating billionaire inventor Howard Stark (Dominic Cooper) for selling weapons to enemies of the United States. However, Stark secretly seeks out Carter and asks her to help clear his name. Carter, in direct conflict with SSR, goes undercover to help Stark."
-Rotten Tomatoes (http://www.rottentomatoes.com/tv/marvel-s-agent-carter/s01/)
 
Andra säsongen berättar jag ingenting om annat än att den är minst lika bra som första säsongen.
GifandJelly marvel agent carter peggy carter