Bli månadsgivare

Sportlov

Just nu har jag sportlov vilket är superskönt. Bara tar det lugnt och hänger i stallet. I måndags red jag Lelle, samma sak i tisdags och igår red jag ut en kort sväng på Mulle. Idag gick jag upp klockan sju och tog bussen till Lund för att möta upp syrran då hon hade varit hos läkaren på morgonen. På centralen gick vi in på Subway och köpte med oss lunch hem och sen åkte vi hem igen. Väl hemma åt vi den supergoda lunchen vi köpt och sen har vi bara slappat resten av dagen, dock var vi ute och gick en lång sväng med hundarna nu efter middagen, så helt nedslappade är vi inte.

Har också nu under lovet nördat tv serien Marvel's Agent Carter. Såg första avsnittet för nån vecka sen men blev aldrig att jag kollade på resten, men nu har jag kollat ifatt så nu väntar jag med stor förväntan på nästa veckas avsnitt (som dessvärre är säsongsavslutningen... och det ser inte så ljust ut för en tredje säsong...). Är helt galen i serien, den är så sjukt bra skriven och skådespelarna är superbra.

"The first season of this action-adventure series follows Peggy Carter (Hayley Atwell) as she returns to work at Strategic Scientific Reserve after World War II. Upon her return, SSR begins investigating billionaire inventor Howard Stark (Dominic Cooper) for selling weapons to enemies of the United States. However, Stark secretly seeks out Carter and asks her to help clear his name. Carter, in direct conflict with SSR, goes undercover to help Stark."
-Rotten Tomatoes (http://www.rottentomatoes.com/tv/marvel-s-agent-carter/s01/)
 
Andra säsongen berättar jag ingenting om annat än att den är minst lika bra som första säsongen.
GifandJelly marvel agent carter peggy carter

Sån härlig känsla!

Lämnade stallet med en sån härlig känsla! Red Majken på lektionen idag. Började med att vi fick rida självständigt då en i gruppen före hade ramlat av och slagit sig såpass illa att de fick ringa ambulans, stackaren. 
Majken var riktigt pigg och taggad i början men med lite arbete gick hon hur fint som helst. Sen skulle vi en och en skritta på en volt och sen trava ut ifrån den. Gick superfint! Sen travade vi på volten och galopperade ut på spåret. Så bra det gick! Lugn och fin trav och jag som satt som klistrad i sadeln med en sits jag hela livet strävat efter, allt som saknades var bara fracken och hatten och möjligtvis ett högrest halvblod. Nä, denna lektionen gav mig bara en sådär "walking on sunshine" känsla som jag kommer att leva länge på, precis vad jag behövde nu!
Enda bilden jag har på Majken...


Planen för eftermiddagen

Idag ska jag för första gången sen i oktober gå en hel dag utan att vara i stallet. Så skumt det känns! 
En av stallets hästar ska nämligen starta idag så åker jag dit så är det enda jag kan göra att rykta Aragon och då tycker jag att jag kan ta en eftermiddag och bara slappa. Fast ju mer jag tänker på det desto galnare låter det, jag, inte åka till stallet?! Får se hur jag gör. 
Superfint väder idag!