Bli månadsgivare

Dag 3

Idag har varit som igår typ. Mycket regn och mycket mörka moln. Har dock också varit lite sol nu på kvällen. Red Maximus idag igen. Första lektionen var superjobbig men kul. Var delade i två gruppe är igen så vi var sex stycken som red inne. Superskönt med en sån liten grupp. Var bomövningar och en massa trav. Maximus var rätt seg och var svår att få upp i galopp men annars gick det helt ok. 

På eftermiddagslektionen hoppade vi. Samma sak där, två grupper, vi sex i min grupp red inne igen där vi hoppade en kul linje. Började med ett lägre hinder och sen lades det upp till ett högre kryss och sen lades fler hinder till bakom det. Fick ett par superfina språng och blev dessutom förvånad över hur bra lilla Maximus hoppade.

När vi kom hem igen åt vi kyckling och potatismos med gravy och grönsaker. Allt var gott utom morötterna och nått torrt gojs jag tror de kallade stuffing. Efter det blev det glass och fruktsallad, mums!

Sen drog vi ut en sväng på byn. Skulle träffa det andra gänget i Kill vid affären men de var inte där och när vi stod där och väntade började ett gäng killar ropa efter oss... Så dryga... Drog sen bort till där de andra bor för att se om de var där, mötte dem dock på vägen så tillsammans gick vi bort till affären igen och sen gick vi till parken. Följde sen de andra hem till dem och de där killarna bara cyklade efter oss och bad om våra snapchats, desperat eller vadå...? Kan säga att vi bara gick vidare men de bara förföljde oss så vi vek av in på en gata som visade sig vara en återvändsgränd... Bara att gå förbi dem igen alltså... De försvann iallafall efter en lite bit, så skönt att bli av med dem.

Nu sitter vi bara och chillar. Jag ska se klart på Notting Hill som jag började på igår tror jag. Ses!
Jag och Maximus.
Dagens engelskalektion: hästtermer.