Bli månadsgivare

Dag 2

Idag red vi för första gången för i år. Har frusit lite inatt då jag inte haft ett ordentligt täcke utan bara en hög med filtar i detta tråkiga svala väder. Började dagen med en frukost bestående av lite   chokladflingor och toast med ost i. Sen åkte vi iväg till stallet där det blev en hel del rundvisning och genomgångar innan vi kom igång. 

På båda lektionerna idag red jag en vit liten söt ponny vid namn Maximus. Supersöt var han, kanske lite seg ibland men mestadels var han rätt framåt. Lektion ett delades vi i två grupper då det blev för trångt med oss alla i ridhuset. Jag hade tur och hamnade i gruppen som red inomhus. De stackarna som red utomhus blev helt dyngsura av spöregnet. Efter lektionen åt vi lunch. Macka, äpple och choklad. Smakade gott efter en lång förmiddag. 
Efter lunch red vi lektion nummer två där vi hoppade lite. Maximus var lite seg innan jag fick igång honom ordentligt men det ändå helt ok. Sen fixade vi hästarna innan det var engelska. Därefter putsade vi sadlar och träns innan våra värdfamiljer kom och hämtade oss. 

Efter en dusch blev det lasagne, pommes och vitlöksbröd följt av en underbart god mintglass och te. Sen drog vi ut en sväng på byn och köpte lite godis på Eurospar. Nu sitter vi bara och chillar.
Maximus.
Glass!!
Egna grooming kits har vi. Superbra då man alltid har koll på att man har alla borstar och grejer.

Kommentera här: