Bli månadsgivare

Hoppträning!

Idag var det hoppträning vilket var superkul! Red Majken, vilket jag från början inte var jättenöjd med då hon är rätt mycket att ha koll på och jag hellre ville lägga lite fokus på min sits och så, men så fort vi började hoppa ändrade jag åsikt helt! 
 
Började med att travhoppa ett räcke. Första språnget blev lite tokigt då avsprånget blev lite tidigt. Men resten av sprången var superbra! När vi travhoppat räcket två gånger hoppade vi ett stigsprång också. Först i trav och sen i galopp. Majken var lite taggad och drog en hel del mot det första gången men sen gick det bra.
 
Sen hoppade vi en bana med sju språng på en sådär 50-60 cm. Gick jättefint! Så jäkla nöjd med mig själv och pållen. Bra tempo, bra avsprångspunkter och en sits som kändes superfin! 
Just sitsen över hindren är något jag jobbat supermycket med, just det med att hålla skänklarna stilla och stadiga och att inte kasta fram händerna i luften, men samtidigt ge lagom mycket eftergift och samtidigt inte glo ned i hindren när jag hoppar dem. Just det kändes som att det funkade idag och det gör mig riktigt jäkla glad. Har gått som på moln hela kvällen! 
Foto: @amandagordon på Instagram
Foto: saraomalins.blogg.se/
Har inga bilder på mig och Majken, så här är jag och Jagaar istället. Översta bilden är nyast.
http://saraomalins.blogg.se/

Kommentera här: