Bli månadsgivare

Lördags

I lördags var det dags för licenslopp igen. Fick äntligen köra finaste Iceland. Han är min favorit av pållarna där, så lätt att ha att göra med och de gånger jag ridit och kört honom har han varit travsäker, tror faktiskt aldrig att det har blivit nån galopper med honom.
 
Vi blev för första gången uppdelade i kategori A och B vilket jag tyckte funkade jättebra. Dessutom körde vi som att det var ett riktigt lopp utan tilldelade tempon. När första shettisloppet kördes fick vi andra köra runt på lilla banan. Tog så lång tid också, har någ memorerat vartenda liten kvadratcentimeter av den banan nu. I defileringsvolten gick allt snabbt och effektivt och och defileringen gick också bra. I provstarten gasade jag på bra och tog sen upp efter en bit bra för att kolla så att gas och broms funkade som det skulle. 

Jag hade start vid 1980 meter, helt ensam. Blev en omstart, till min stora förtvivlan. Seriöst, det är svinjobbigt att starta i sväng, magmusklerna dör totalt!
Kom iväg bra iallafall. Körningen gick bra, var dock lite långsam, klockade liksom till 2.28 sista 1000 meterna... Kunde absolut gasat på lite mer, och sänkt mina jäkla händer. Fattar inte varför men händer glider upp i ansiktshöjd... 

Nu väntar teoriprov nästa lördag, kl. 9.15 också, så kommer väl behöva gå upp vid sju. Men vad gör man inte för denna underbara sporten. Kan inte vänta till licensen är i hamn och jag kan starta för första gången!Kommentarer:

1 Ida:

Hej!

Åh, vad roligt! Hoppas att du snart får licensen!

/Ida

Svar: Det är det verkligen :) Tack! <3
Matilda Sjöholm

Kommentera här: