Bli månadsgivare

Nu vill jag ha sommar!

Drömmer mig bort till värmen. Vill bara kunna ha endast T-shirt och ingen bylsig vinterjacka. Jag vill rida i värmen och känna doften av sommaren. Köra på nyharvad bana med solen i ansiktet, precis som förra året.
 
Vill sitta på ett flyg mot Irland och vara med på mysiga uteritter på de smala landsvägarna, upp mot bergen, och sen galoppera på skogsvägarna. Hoppa terräng vill jag också. Gå på kvällspromenad och köpa mitt favoritgodis (som inte finns i Sverige, i år ser jag till att ha minst ett kilo extra utrymme i väskan för godis när jag åker hem), gå på "fel" sida av vägen och snacka skit. Sitta i solen och äta baguette och bara njuta. Stå i solen och putsa sadel. Umgås med underbara människor. Få supergod mat och sen efterätt. Ligga på sängen och bara snacka med rumskompisarna. Stå i solen och se när folk rider dressyr. 
 
Känns så långt borta! Men "bara" 88 dagar kvar. Måste bara anmäla mig också, för allt annat är fixat. Innan dess kommer jag att hinna skaffa licens och redan om tre veckor ska vi vara med i ett bygdetravslopp. Superskoj!
 
                                                                                                                                    
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 isasriddagbok.blogg.se:

Åh, jag längtar oxå efter sommar så himla mycket!!!

Svar: Vem gör inte det liksom?! :D
Matilda Sjöholm

Kommentera här: