Bli månadsgivare

God förmiddag

Sitter på bussen påväg till skolan nu. Börjar 11.50 med klädsim. Sådär kul... Får bara vatten i näsan när jag simmar, sen med det sååååå tråkigt också, men kunskapskraven ska uppfyllas så det är inte så mycket att be för. 
Slutar idag 16.25 med matte, så det är en rätt tråkig dag idag. 

Igår på ridningen hade vi gymkhana vilket jag tyckte var rätt kul, någon gång då och då måste man få skoja till det lite. Hade Goofy i mitt lag, och han är gigantisk! Tackar min smidighet och kvickhet och alla de gånger jag behövde kravla mig upp på Filiokus barbacka. Goofy var lite seg igår och tyckte att det var läskigt när de andra hästarna kom iväg i galopp så det blev lite långsamt och vi kom sist i de flesta grenarna.
Fick dock lite fjutt på honom i sista grenen då vi var så långt efter att det inte fanns något av bli rädd för, så då blev det lite galopp. Älskar hans galopp barbacka, så bekväm, som att sitta i en gungstol!
Var också och skrittade Mulle på förmiddagen igår då vi var lediga från skolan.

Bild från i tisdags när jag var ute och travade Mulle. 3 km trav blev det. Så glad att han kommit igång så bra som han gjort. Håller tummarna på att han kan kvala i år.