Bli månadsgivare

Last weekend

Fredag: Åkte hem till farmor och sov över där för att jag inte skulle behöva gå upp så tidigt på lördagen. Dessutom är det ju också jättemysigt att vara hos farmor. 

Lördag: Trav. Red (äntligen) mina två sista montélopp, så nu är jag klar på den fronten. Dock fick jag reda på att jag för ganska länge sedan fått ett eller två icke godkända lopp. Någonting om nån start. Blir så förbannad på mig själv. Hur i helvete kunde jag misslyckas... Sen också att jag inte fick reda på det förrän nu, för det enda jag tidigare hört är att mina lopp varit godkända. Aja, bara att acceptera... Ibland är jag lite uslare än vanligt... 
Ska iallafall bli klar med körningen nästa gång. Så får jag bara hoppas att jag kan få köra nått lopp också innan året är slut.
Bild från i februari eller januari, minns inte riktigt.

Söndag: Städning på fm. Tråkigt? Yepp.
Sen en sväng till Burlövs center där det blev inköp av middag och skrivarbläck. Juste, köpte en liten kaktus också som nu har fått flytta in till min fönsterkarm. Står säkert i en kruka som ser ut som en bur så att varken jag, katterna eller hundarna ska komma åt den. 
Åkte på kvällen till stallet och red Mulle. Trav och skritt runt om gården. Gick bra.


Kommentera här: