Bli månadsgivare

You're just another brick and I'm a sledgehammer...

Förra fredagen var jag och såg Fantastic Beast and Where to Find Them med två klasskompisar. Ska jag vara helt ärlig så tycker jag faktiskt att filmen var lite seg men den var helt okej om man bortser från det.
I lördags var jag på ridskolan och hjälpte till lite. Tog in och ut lite hästar och såg på knattelektionerna. Så duktiga de är de små, svårt att förstå att jag en gång varit som dem.
Fick också rida ut och skritta min ridlärares nya häst som är urläcker! Jag och en annan tjej skrittade ner till skogen och red en sväng där sen skrittade vi upp till den lilla skogen vi stallet och red rundan där också. Superhärligt även om det var lite kallt. Hästen var supertrevlig!
Foto: Jaana
 
I söndags var jag bara hemma och började på allvar fixa min ansökan till vidareutbildning. Börjar brinna lite i knutarna med sista ansökningsdatum i mitten på Januari till en skola jag vill ansöka till. Innan dess måste jag ha fixat ett bra ansökningsbrev och en bra kortfilm att söka med. Känner lite att chansen att komma in är minimal då det är en jäkligt bra skola med flertalet kända fd. elever. Men att söka skadar inte.
 
I måndags var det skola as usual. Skolans nya matsal öppnade. Önskar att detta hänt redan i ettan för matsalen är toppenbra med mycket plats och dessutom är maten bättre och det finns mer att välja mellan. På kvällen hade jag riding. Blev fri ridning och jag passade på att rida hela passet utan stigbyglar. Maijken var pigg och stark men jag tycker ändå att jag lyckades vid nått tillfällen.
 
Igår, tisdags var det skola som vanligt. Hade kamratstödjarmöte på förmiddagen och på kvällen hade vi öppet hus. Vi kamratstödjare fick som vanligt vara guider. Själv stod jag i skolans nya lokaler vilket var lite lurigt, hittar knappt själv där än. Var en kul kväll med mycket trevligt folk.
 
Idag började vi kl. 10 som kompensering för att vi var på öppet hus. Hade först Konstarterna i Samhället där vi ska skriva en debattartikel för eller emot fildelning. Därefter hade vi håla och då stack vi ut på stan. Jag och två kompisar skulle leta upp jultröjor, några sådana hittade vi dock inte men jag köpte en långärmad tröja som var prissänkt. Därefter hade jag matte och sen avslutade vi med engelska.
 
Nu har jag gjort klart en skoluppgift och skrivit lite till på mitt ansökningsbrev. Sängen väntar!
Rubrik: Text ur "Sledgehammer" med Rihanna. Fantastiskt stark och inspirerande låt. Såg Star Trek Beyond som låten är med i för nån vecka sen och sen dess har denna låt spelats non-stop.
 
 
 

Kommentera här: