Bli månadsgivare

Today is my birthday

Lilla jag blir idag arton år gammal. Hur gick det till? Fick av mamma, pappa och syrran ett par rosa ridbyxor, strumpor, två tröjor och den illustrerade versionen av "Harry Potter och Hemligheternas Kammare".

Annars då. Tja jag sov bort större delen av konstarterna i samhället lektionen. Ahrrrg... Blir så trött på att vara trött hela tiden. Sen åt vi lunch och gick bort till Coop där jag handlade lite mellis då jag åker direkt till stallet efter skolan. Måste ha något litet att äta på bussen. Gick också in på Kicks där jag köpte en mascara. Ja, ni läste rätt! Jag köpte smink!

Nu har jag håla. Skulle egentligen läst matte men jag läser den med samhällstvåorna och de skulle jobba med nått FN-rollspel. Så nu sitter jag i biblioteket och chillar.

Full fart

I måndags var det vanlig skoldag. Tradigt... Aja höstlov nästa vecka! Somnade på engelskan på morgonen men piggnade till sen. Blir att hålla ut! Ska snart till läkaren igen och göra fler undersökningar. Tog prov för att se så jag inte hade för lågt blodvärde för nån vecka sen, men det såg hur bra ut som helst.

På kvällen var det ridning. Jag var i stallet tidigare och red en ny ponny på ridskolan som jag ska rida till. Urgullig liten sak! Stor B-ponny på åtta år. Korsning mellan Shettis och travare vilket verkligen syns! Hon har sån riktigt shettisman och pannlugg och hon ser lite ut som en grövre travare i miniatyr. Hon är väldigt outbildad så har mycket att jobba med där men jag älskar ju utmaningar. Hon är snäll att rida även om hon inte roligt förstår vad man vill att hon ska göra. I boxen är hon däremot lite tjurig och vägrar stå still. Red iallafall henne en stund, mest i skritt men testade ta några travsteg också.
På lektionen red jag Maijken och vi red lite dressyr. Minns inte vad vi gjorde dock men det gick ok.

Lilla Bina

Igår, tisdags var vi lediga från skolan men jag var ändå tvungen att gå upp tidigt då jag skulle till tandläkaren. Ska få ett implantat istället för en fastlimmad tand som jag har nu. Slog ut den ursprungliga år 2014 då jag trillade av en häst, sönderslaget ansikte med tre frakturer och en sprucken läpp blev resultatet. När vi kom hem somnade jag på soffan och sen chillade jag bara. Vid kl. tre tog jag moppen till stallet och red Bina igen. Red först lite i paddocken och sen skrittade vi ut med Muskot som sällskap.

Efter det var det dressyrtävling på Maijken. Red det avancerade programmet. Tro det eller ej men jag vann. Dock var vi bara två som startade i klassen. Andra startande är en helt otroligt bra ryttare och ridlärare med en urläcker häst.

Jag och Maijken igår.

Veckan som kommer

Måndag: Ridning på Vasaholm. 
Tisdag: Utvecklingssamtal samt mössprovning inför studenten nästa år. Dressyrtävling på kvällen. Kommer att rida Majiken.
Onsdag: Jag blir 18 år. Trav på kvällen. Hoppas på att få rida igen.
Torsdag: Ingen aning. Lär väl inte hända speciellt mycket. 
Fredag: Här vill jag se på bio! Får se om någon kan hänga på. 
Lördag: Åker till något stall. Får se.
Söndag: Åker till något stall kanske?
 
Vad händer mer. Tror jag ska till tandläkaren för information och koll inför att de ska sätta in ett implantat (slog ut en tand i en ridolycka för nått år sedan).