Bli månadsgivare

Full fart

I måndags var det vanlig skoldag. Tradigt... Aja höstlov nästa vecka! Somnade på engelskan på morgonen men piggnade till sen. Blir att hålla ut! Ska snart till läkaren igen och göra fler undersökningar. Tog prov för att se så jag inte hade för lågt blodvärde för nån vecka sen, men det såg hur bra ut som helst.

På kvällen var det ridning. Jag var i stallet tidigare och red en ny ponny på ridskolan som jag ska rida till. Urgullig liten sak! Stor B-ponny på åtta år. Korsning mellan Shettis och travare vilket verkligen syns! Hon har sån riktigt shettisman och pannlugg och hon ser lite ut som en grövre travare i miniatyr. Hon är väldigt outbildad så har mycket att jobba med där men jag älskar ju utmaningar. Hon är snäll att rida även om hon inte roligt förstår vad man vill att hon ska göra. I boxen är hon däremot lite tjurig och vägrar stå still. Red iallafall henne en stund, mest i skritt men testade ta några travsteg också.
På lektionen red jag Maijken och vi red lite dressyr. Minns inte vad vi gjorde dock men det gick ok.

Lilla Bina

Igår, tisdags var vi lediga från skolan men jag var ändå tvungen att gå upp tidigt då jag skulle till tandläkaren. Ska få ett implantat istället för en fastlimmad tand som jag har nu. Slog ut den ursprungliga år 2014 då jag trillade av en häst, sönderslaget ansikte med tre frakturer och en sprucken läpp blev resultatet. När vi kom hem somnade jag på soffan och sen chillade jag bara. Vid kl. tre tog jag moppen till stallet och red Bina igen. Red först lite i paddocken och sen skrittade vi ut med Muskot som sällskap.

Efter det var det dressyrtävling på Maijken. Red det avancerade programmet. Tro det eller ej men jag vann. Dock var vi bara två som startade i klassen. Andra startande är en helt otroligt bra ryttare och ridlärare med en urläcker häst.

Jag och Maijken igår.

Kommentera här: