Bli månadsgivare

Ridning x2

I måndags red jag Maijken på ridningen. Vi red ut och galopperade på ett fält och hon var bäst! Så j*kla fin! Galopperade så lugnt och fint och allt bara var så perfekt! Sista vändan blev hon lite piggare då vi hade en häst en bit framför oss och den ville hon ifatt men det gick ändå superbra, även om det gick lite fortare. Hon var glad iallafall! 
Ska tävla henne på söndag på klubben. 50 och 60 cm blir det. Tar det i vår egen takt och ska rida så gott jag kan. 
 
I onsdags på travet fick jag rida igen (fick rida förra veckan men red då bara i paddocken och på lilla banan för att få koll på sits och sånt). Red fina Donne igen och jag fick rida med de andra när de körde på mjukan och på slingan. Först var Donne lite stark och pigg men det gick superbra ändå! Sen blev han superfin! Jobbade jättebra och drog inte alls. Helt perfekt häst den asså. Tvingade mig själv att stå upp hela mjukan vilket är runt 700 m och så gjorde vi så 4 gånger (egentligen 5 men första gången red jag bara lätt). Känns jättebra att jag faktisk kunde stå upp så mycket. Kändes rätt bra i benen men jag ger mig inte i första taget. Självdisciplin! Kunde knappt gå efteråt så blir att träna mer nu bara. Jättenöjd iallafall!
 
 

Ångestpodden

Bildresultat för ångestpodden
Tycker att alla ska ta och lyssna på denna podcasten. Tar upp så mycket viktigt! Depression, ångest, överkänslighet osv. Detta är JÄTTEVIKTIGT! 

Ridningen igår

Red Wilton igår igen. I börja av lektionen var han seg och jag fick jobba mycket för att få fram honom. I traven gick han framåt bättre. Galoppen däremot, sa bara swish så var man i andra änden av paddocken. Rusade på som ett ånglok. Lång som ett ösregn blev han också, höllt på att slita mig ur sadeln. Men ett par flaxande galoppsprång senare gick han någorlunda okej.
Samma visa i andra varvet, räcerhäst i galoppen!

Efter galopperna blev han superpigg! Vi avslutade med att hoppa ett litet hinder tre gånger. Första två gångerna dök vi mer eller mindre över det, sista språnget var dock helt ok.

It's a bird, it's a plane, no it's Wilton and Matilda
I believe I can fly...
Ser väl ändå ok ut, även om mina armar kan liknas vid kycklingvingar