Bli månadsgivare

Konorna som vägrade står kvar

Igår på travet hade vi först teori där vi lärde oss tempa, ta puls och lite sånt, så nu kan jag det. Sen blev det körning på lilla banan. Vi hade bara en häst (Gidde) som man först skulle köra genom en konbana. (Halvt omöjligt enligt mig! Vagnen är ju bred och man ser ju inte konorna förrän man är precis bredvid dem då det är en stor häst som blockerar ens sikt.) Var en hel del konor som välte. Men en del gånger gick det utan att ha kört över några konor. Efter konbanan skulle vi jogga ett varv och sen köra konbanan igen. Därefter ett varv till och sen säkert byte av kusk. (Så nu är jag jäkligt bra på det :P)

I slutet skulle vi jogga två varv utan konorna. Då blev Gidde stark och ville trava fortare men får jag säga det själv så tycker jag att det gick bra ändå. Efter se två varven avslutade vi med konorna och sen ett sista varv.

Har inga bilder på storhästarna så här är en på mig och Isse efter vår andraplats på bygdetravet i våras. Ska verkligen försöka få köra mitt första officiella lopp nu i höst. Får bara jobba lite på det först.

Kommentera här: