Bli månadsgivare

Trot x2

Förra onsdagen började vi klocka på travet. Hamnade själv bakom Gidde. Först körde vi x antal varv på milen och började klocka så smått. Gick rent åt skogen för mig då mina händer är för små för min klocka. Kom åt stopknappen och modeknappen aka klockan blev kaos... Dessutom var Gidde jättestark! Sen körde vi två gånger på mjukan där han blev ännu piggare då de är vana vid att gå fort där. Mina armar och fingrar var precis på gränsen av att gå av. Att ta nytt grepp om tömmarna gick absolut inte då fingrarna var så stela och låsta. Aj! Vi avslutade med att köra på rakan där jag faktiskt lyckades hålla klockan i styr och klocka rätt, även om Gidde drog som jag vet inte vad.

Var i stallet även i fredags då jag slutade tidigt så jag åkte dit och försökte göra lite nytta. Bytade lite vatten och la undan täcken. Sen joggade jag Rival på slingan. Så skönt att köra ponny, inga fingrar som nästan trillade av där inte. Första gången jag körde Rival faktiskt och han var jättetrevlig att köra.
När jag var klar med honom red jag ner en häst som heter Ozzy till hagen. Barbacka. Så mysigt att bara lufsa fram över jägersros stallbacke helt ensam.
Köpte också ett nytt stoppur storleken mindre än mitt andra som var köpt på Jula. Fattar inte hur jag ens kunde klocka alls med tjocka vinterhandskar i vintras...

Kommentera här: