Bli månadsgivare

Går i motvind

Veckan som gått har känts usel om jag får vara ärlig. Min extrema trötthet har slagit tillbaka med full kraft. Har funkat helt okej under skoltid, har dragit i mig Berocca Boost på mornarna och det hållt mig någorlunda pigg under dagen. När jag har kommit hem har jag däremot lagt mig på soffan och bara halvsovit fram tilll middagen. Onsdag däremot, tjohej... Glömde bort att ta Beroccan och satt och halvsov hela dagen. Så sjukt pinsamt när läraren mitt under pågående lektion plötsligt står mitt framför mig och undrar om allt är okej. Jag ville bara sjunka genom golvet. Fick ju kortfattat svara att: "ja det är okej, det bara blir såhär ibland." 

Helgen känns halvt meningslös, har sovit bra men ändå var jag grymt trött när jag gått upp. Var i stallet i lördags och fixade med ett skolarbete, kom hem och bara sov på soffan hela eftermiddagen. Samma sak idag, gick en långpromenad i skogen och sen har det bara varit soffan som gällt. 
Detta kan inte vara vanlig tonårströtthet, det är jag tvärsäker på...

Nu ska jag snart sova, ska bara se på ett kort avsnitt av en serie jag hittade i helgen. Trollhunters heter den. Animerad härlig och rolig Dreamworks serie av Quentin Tarantino med den saknade Anton Yelchin i huvudrollen. Lätt att se på även i mitt utmattande tillstånd.

Kommentera här: