Bli månadsgivare

Första veckan back in business

Årets första skolvecka avklarad. Tycker att det varit mycket lugnt och faktiskt lite skönt att återvända till normala rutiner.


Tisdag
Skolan började men som tidigare skrivit så var jag på ventrikelröntgen så jag kom inte dit. Red på kvällen.

Onsdag
Hade journalistik på morgonen därefter låååååång håla. Mamma var ändå ute och körde så fick skjuts hem med henne och tanken var sen att jag skulle tillbaka till skolan till min nästa lektion som började senare på eftermiddagen. Den planen sprack ganska snabbt då det blev "snöstorm" och alla bussar ställdes in. Tur att jag inte blev kvar i skolan över hålrummen för då hade jag inte kommit hem. 
Skickade på kvällen äntligen in mina universitetsansökningar som jag jobbat på hela jullovet.

Torsdag
Dagen började med gymnasiearbeteslektion där vi snackade lite med vår handledare om hur långt vi kommit och om vi låg i fas med våra tidsplaner. Är väl rätt nöjd med hur jag ligger till där.
Därefter hade vi konstarterna i samhället där vi snackade lite betyg. Trodde jag skulle smälla av när jag fick reda på att jag kommer att få ett klockrent A som jag jobbat till mig med stor marginal! Blev bara så jäkla glad då jag jobbat så sjukt hårt med uppgifterna i kursen, det är det som tog upp typ halva mitt jullov.
Efter lunch tog vi tåget in till Malmö och såg på operan "Snödrottningen" som en del av vår svenskakurs. Insåg ganska snart att opera knappast är något för mig, allt går för långsamt. Samtidigt är det ju en fin konstform, det kan jag inte säga emot.

Fredag
Fredag var rätt lugn. Hade journalistik och matte. Insåg åter igen hur jäkla störiga logaritmer är. 

Lördag
Idag har jag varit och jobbat en sväng på Jägersro under dagens V75. Stod för tredje gången med travsimulatorn vilket är ganska trevligt även om intresset var ganska lågt idag. 

Travhästar har de roligaste namn. Denna hittade jag idag. Kingstein L. Romsås. Undrar om namngivaren gillade just romsås?

Kommentera här: