Bli månadsgivare

Igår

Röntgen i går gick bra. Vill dock aldrig dricka kontrastvätska igen, så skumt och småäckligt. När vi var klara där åkte vi till mormor och åt frukost/lunch vilket var jättegott då jag inte fått någon frukost på morgonen då jag skulle vara fastande. 


När vi kom hem från mormor skulle jag jobba lite med gymnasiearbetet bara för att till min stora fasa inse att allt jag skrivit dagen innan var helt puts väck. Kris! Satt i två timmar och  bara förbannade mig och letade över halva internet innan jag lyckades komma åt någon backup som skapats. Jättelätt att hitta det ju... nä. Fick allt tillbaka iallafall och det är det enda som spelar roll! 

Klockan fem var jag i stallet. Vi började rida igång hästarna så smått. Red först Maijken och hon var som ett ånglok! Tuffade på så att mina axlar var halvvägs ur sina socklar. 

Därefter red jag Bina. Femte dagen i rad jag red henne. Hon var grymt vresig i boxen men vi kom ut i ridhuset som vänner iallafall. 
När jag red henne gick hon jättebra! 
Blev dock lite uppståndelse i slutet när jag i lugn och ro pratade med ridläraren. Plötsligt for alla hästar iväg i full kareta! Bina inräknad. Hade väl slappnat av för mycket på henne för rätt som det var blev det att käka ridhusbottnen. Gick hyfsat bra för alla inblandade, två andra for i backen och en av dem slog sin arm men för oss andra tror jag det gick bra. 
Bina såg iallafall jättelycklig ut där hon travade omkring utan ryttare på ryggen. 

Maijken
Lilla Bina. Frågan är vad min fot gör här?

Kommentarer:

1 Ellen - tävlingsryttare :

Så söta!

Kommentera här: