Bli månadsgivare

Jag överlevde!

Gårdagens tandingrepp gick jättebra. Jag överlevde!
 
Först var jag en sväng uppe hos en tandläkare och fick min nuvarande tand utslagen (den var bara fastklistrad så det var inte så farligt :P). Därefter tog jag och mamma lite lunch och jag pregade i mig lite lugnande jag fått med mig från tandis. 
Sen väntan... Bleghhh... var så rastlös och nervös. När jag sen väl blev inkallad blev det stick efter stick i munnen med bedövning. Ajajajaj! Svartnade typ för ögonen på mig men känseln i halva ansiktet försvann jäkligt snabbt. Dessutom fick allt adrenalin i bedövningen hela mig att skaka, inte skoj.
 
När de väl började skära och greja gick allt jättebra, kände absolut ingenting, fattade inte ens att de börjat skära i mig. Hela proceduren gick snabbt över och jag blev frisläppt! Sen limmade de fast min gamla fejktand igen för att hålla omgivande tänder på plats och sen åkte vi hem.
 
Däckade 2,5 h på soffan när jag kom hem. Den lugnande pillan jag fick kom liksom i två vågor, en när de höll på och en när jag kom hem. 
 
Somnade rätt fort när jag gick och la mig också även om det spände något i munnen. Idag har jag lite ont och det känns lite obehagligt men det är bara att härda ut. 
 
 

Kommentera här: