Bli månadsgivare

Jullovet och dagens uteritt

Jullovet 16/17 har varit maxat
...med skolarbete

Skolan sätter igång på tisdag (onsdag för mig då jag ska nån ventrikelröntgen på tisdagen, tjo...hoo)

Visste redan i november att jag skulle behöva jobba med skolarbete under lovet så jag var redo. Nu med två dagar till jullovets slut kan jag nöjt säga att jag är helt klar med höstterminen 2016. Har bara gymnasiearbetet kvar och om allt går enligt mina planer så ska jag vara klar i slutet på januari. 

Har träffat folk fyra gånger. Dagen efter avslutningen bowlade jag och åt ute med tre klasskompisar, hade en jättetrevlig kväll. Hängde med en annan kompis till Nova förra(?) veckan och shoppade litegrann. Dagen efter gick jag på bio med en annnan kompis och såg hundraettåringen. Igår var jag på Emporia med en kompis och shoppade även där pluttelite (en tröja och den var på rea, jag loooovar!)

Idag red jag faktiskt för första gången på hela lovet. Red Bina (den lilla ponnyn jag började utbilda i höstas) som bara vilat sen i typ november och tillsammans med ett gäng ifrån stallet red vi ut på heden i snön. Bina skötte sig exemplariskt! Stencool är hon även om hon inte alltid förstår vad man vill när man styr, gasar och bromsar. Superhärlig tur iallafall.

Kommentarer:

1 Ellen - tävlingsryttare:

Mysig bild!

Svar: Visst är den!
Matilda Sjöholm

2 Daniela - Följ min satsning mot toppen i fälttävlan!:

Samma här, har skrivit gymnasiearbete hela jullovet! Dock väldigt skönt att ha det avklarat när vårterminen drar igång igen :)

Svar: Verkligen :)
Matilda Sjöholm

Kommentera här: