Bli månadsgivare

Tröööööööööött

Denna dagen har till största del varit ren scheiße.

Vaknade, känner efter lite och visst är den där, tröttheten. Drar i mig en ordentlig frukost i ett försök att komma igång lite. Vad fel jag hade för piggare blev jag inte. Satt för en kort sekund till och med och tänkte på hur jag skulle förklara mig om jag somnade när jag gjorde mig iordning och missade bussen... 
Nåväl kom iväg. Halvsover hela vägen till Lund. Första lektionen uträttar jag absolut ingenting. Bara sitter där framför en dator och försöker koncentrera mig på att trycka ned tangenterna i rätt ordning. Svenskan sen gick bättre, jobbade på bra och efter lunch var jag mycket piggare. Kom hem vid tretiden. Kraschlandade på soffan och sov fram till femtiden. 

Blir bara så förbannat trött på skiten. Låt mig fungera bara! 

Fick förrförra veckan reda på att ett av mina prover visat att jag hade D-vitaminbrist (vilket är lite skumt då jag äter bra och inte får mindre solljus än majoriteten, läste dock någonstans att nått av de mediciner jag är satt på kan hämma upptaget men vet inte hur trovärdig källan var). Har sen dess tagit D-vitamintillskott men märker ingen större skillnad. Har lämnat prov där de ska kolla upp kortisolnivåerna (något stresshormon som vi behöver för att funka). Väntar på svar på dessa.